PA_padoc

Pallas Athéné Domus Concordiae Alapítvány

A külhoni magyarságra való tekintettel a Pallas Athéné Domus Concordiae Alapítványt a Magyar Nemzeti Bank hozta létre 2014 elején a Pallas Athéné Közgondolkodási Program keretein belül. Célja a határon túli, kiemelten a Kárpát-medencei köz- és felsőoktatás, a közgondolkodás és a társadalmi párbeszéd támogatása, fejlesztése.

A határon túli magyar közgazdasági oktatásban való szerepvállalás nem kizárólag nemzetpolitikai, hanem gazdasági érdek is. Az oktatás támogatása és színvonalának emelése, a szülőföldön való tanulás elősegítése és megmaradás támogatása hosszú távon hozzájárul a Kárpát-medencei térség gazdasági integrációjának elmélyüléséhez, illetve a munkaerő-fejlesztésen keresztül a versenyképesség növeléséhez.

Az Alapítvány működéséhez biztosított pénzügyi háttér lehetővé teszi a hosszú távú gondolkodást, és ennek köszönhetően nagyszabású célok elérését is egyben.

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

Email cím (nem tesszük közzé) A kötelezően kitöltendő mezőket * karakterrel jelöljük

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>